Skip to content

Op vakantie met uw eigen luxe camper

Camper Huren Amstelveen

Prijzen Per Seizoen

VOORSEIZOEN

03 april t/m 07 juli
994 per Week
 • Incl. BTW
 • Uitwendig Gereinigd
 • Volle tank

HOOGSEIZOEN

08 juli t/m 03 sept
1295 per Week
 • Incl. BTW
 • Uitwendig Gereinigd
 • Volle tank

NASEIZOEN

4 sept/m 29 okt
994 per Week
 • Incl. BTW
 • Uitwendig Gereinigd
 • Volle tank

LAAGSEIZOEN

30 okt t/m 02 april
896 per Week
 • Incl. BTW
 • Uitwendig Gereinigd
 • Volle tank

Beschikbaarheid

Bekijk hier onder de beschikbaarheid voor al onze campers

Beschikbaar
Verhuurd
Wisseldag einde vakantie
Wisseldag start vakantie
optie
start optie
einde optie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
CARADO i447
Carado i338 A
Sunlight i69L B
Sunlight i69L A
CARADO i338 B

Aanbod

Onze 4 luxe campers

Onze Campers dragen bij aan een onvergetelijke vakantiebeleving. Alle campers worden brandschoon met een volle tank meegegeven.

Even kennismaken, wij zijn Seine & Elly

De vakantie begint bij ons al als wij de straat uitrijden met de camper. De vrijheid, buitenleven en de mogelijkheid om overal naar toe te gaan is voor ons de ideale manier om op vakantie te gaan. Met onze campers en ervaring willen wij graag andere mensen deze geweldige manier van reizen laten ervaren .

10Jaar

Ervaring met camper verhuur

reviews

Dit vinden anderen van Camper Huren Amstelveen

We zijn met de camper naar Schotland geweest. Mede door camper is het een prachtige reis geworden. De camper was voor ons echte luxe omdat wij zijn gewend om te kamperen. Echter in Schotland kwam dat er nooit van vanwege het wisselvallige weer.
Dus een camper gehuurd bij Seine en Elly.
De contacten met Seine en Elly waren uitstekend, ze reageren altijd snel op onze vragen over de camper zowel per mail als WhatsApp. Daarnaast kregen we van beide een perfecte uitleg over de camper zelf met een zeer bruikbaar handboek. Met andere woorden Seine en Elly hebben ons prima geholpen en waren tijdens onze reis goed bereikbaar voor alle tips over de camper, dat gaf ons veel vertrouwen, daarvoor bedankt.
Groetjes Jules en Marlon.
Marlon en Jules.
Na een warme ontvangst en kennismaking met Seine en Elly, een zeer fijne camper gehuurd. Duidelijke uitleg en altijd bereikbaar voor informatie. Het was onze eerste (echte) ervaring met een camper en dit is ons mede door het fijne contact met Seine en Elly uitstekend bevallen. We gaan dit zeker nog een keer doen en als het aan ons ligt bij Seine en Elly.
Groetjes Raymond en Simone.
Raymond en Simone.
Als onervaren camperrijders hebben wij een camper van Seine en Elly gehuurd. Wat een feest! De camper is keurig onderhouden en de inboedel zeer compleet. Alle aspecten hebben ze zeer duidelijk geschreven, zodat je precies weet hoe alles werkt. Elly en Seine zijn hartelijke mensen met een overduidelijke liefde voor het camperavontuur! Wij zijn fan.
Henrike.
Wij zijn voor het eerst met ons gezin met 2 jonge kinderen met een camper op pad geweest. Dankzij de mooie, ruime camper van Elly en Seine was dit een top-ervaring! Elly en Seine zijn hele lieve, vriendelijke mensen en staan op elk moment voor je klaar. De camper was perfect in orde en alles werd van te voren uitgebreid uitgelegd. Echt een aanrader!
Marco.
Na een warm welkom en een goede overdracht met alle uitleg, hebben we de camper meegenomen op vakantie. Voorzien van alle gemakken en benodigdheden; onze vakantie kon niet kapot. Bij vragen onderweg kregen we direct antwoord. Al met al zeker voor herhaling vatbaar! Elly en Seine zijn gastvrij en behulpzaam. Wij danken ze voor een onvergetelijke vakantie.
Jonathan.
Deze camper is prima bevallen. Is van alle luxe voorzien en rijdt ook uitstekend. De eigenaar Seine reageert ook razendsnel op vragen. Stuurde hem 's avonds om 23.30 uur een SMS een twee minuten later had ik het antwoord al. Kortom, een aanrader deze camper!
Bas en Saskia.
Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?